Tocanita vanatoreasca / Hunter's stew
reteta de pe www.maggi.ro
50ml de ulei
200g de pulpa de miel
200g de pulpa de pui
200g de cotlet de porc
200g de pulpa de vita
300g de rosii (conserva)
200g de morcovi
80g de telina
200g de ceapa
2 linguri de MAGGI Secretul Gustului
10 boabe de piper
1 legatura de patrunjel
Mod de preparare
Carnea se taie in cubulete si se pastreaza in vase separate. Legumele se toaca si se soteaza in 50 ml ulei apoi se adauga carnea, pe rand, din zece in zece minute in urmatoarea ordine: vita, miel, porc, pui.
Se soteaza adaugand cate o cana de apa calduta odata cu fiecare fel de carne. Dupa ce ati pus si carnea de pui, puneti dafinul si piperul.
Acoperiti cu apa si lasati sa fiarba la foc mic inca 40 de minute.
Adaugati apoi rosiile decojite (zdrobite), 2 linguri de MAGGI Secretul Gustului Intensavor Legume si inca o cana de apa.
Dupa ce scade apa stingeti focul, sarati daca mai e cazul si adaugati patrunjelul tocat.
No comments:
Post a Comment