Ingrediente:
Instructiuni:
- 6 cartofi medii
 - o mana de malai
 - rozmarin
 - sare
 - ulei de masline
 - piper
 - 1 capatana de usturoi
 
Curatam cartofii de coaja, ii spalam bine si ii taiem cubulete, apoi ii 
punem la fiert in apa cu sare. Ii lasam vreme de 10 minute, apoi ii 
scurgem de apa. Incingem uleiul de masline si adaugam usturoiul feliat 
si rozmarinul. Le lasam pe foc timp de 1 minut. Cartofii ii punem intr-o
 tava tapetata cu hartie de copt. Peste ei adaugam uleiul, rozmarinul si
 usturoiul. Presaram o mana de malai, amestecam bine si dam tava la 
cuptor vreme de 30 de minute, la 180 de grade, dupa ce am incins 
cuptorul. Din cand in cand amestecam in cartofi pentru a se rumeni pe 
toate partile.

No comments:
Post a Comment